Soundfiles Vox Pathfinder BM modificatie
De twee soundfiles hieronder geven je een indruk hoe de gemodificeerde pathfinder klinkt. Put out the fire, intro laat in het linker kanaal Queen horen en in het rechterkanaal een Red Special in combinatie met een TB-83 Treble Booster en gemodificeerde Pathfinder. De sound is opgenomen met een Shure SM-57 met de microfoon uit het centrum van de speaker geplaatst. Zet je versterker maar vol open, de clip duurt niet lang.

In de tweedde soundfile hoor je buurtelings het geluid van de standaard Pathfinder en geluid van de gemodificeerde pathfinder. Ook hier is weer een Red Special, TB-83 en SM-57 gebruikt. De microfoon is in dit geval in het centrum van de luidspreker geplaatst. 

Iedere keer na het horen van 1 x de standaard en 1 x de gemodificeerde pathfinder wordt het volume van de gitaar iets verder opgeregeld en volgen weer twee nieuwe opnamen. Zo kan je het verschil goed achter elkaar horen. Wat je zult horen is dat de standaard Pathfinder wat dunner en scheller klinkt, sneller vervormd en dus minder clean kan terugregelen en dat de gemodificeerde pathfinder een warmere meer buizen eigen klank heeft.
Heb je interesse in deze modificatie op jouw Vox Pathinder 15(R)?

Neem dan per e-mail contact  op en ik laat je weten wat de mogelijkheden en kosten zijn om deze modificatie voor je uit te voeren.
Soundfiles Vox Pathfinder Brian May modificatie
Put out the fire, intro (420KB)
Pathfinder standaard versus modificatie (845KB)
  To legal statement 
Gitaar in Tune
Bezoek op afspraak
Waddinxveen,  Zuid Holland
Telefoon 06 - 230 26 772
» E-mail reacties

» Nieuws

» Contact
» Bouw Red Special

» Stratocaster ala May

» Washburn ala May
» Vox stijl Deacy amp

» Gitaar in Tune Deacy amp

» Treble booster
» Gitaar reparaties

» Versterker reparaties

» Gitaar modificaties
Website design / copyright 2017 "Gitaar in Tune" 
Heb je vragen?
Gitaar in Tune staat ingeschreven in het Handelsregister met KvK-nummer 67167888


Stuur een e-mail of bel gerust
Gitaar in Tune