01/11/2016 - Gitaar in Tune is een zelfstandige parttime onderneming geworden
Gitaar in Tune is een eenmanszaak geworden en officieel ingeschreven bij de KvK. Hierbij hoort uiteraard een vernieuwd logo en een verfrissende website.
                             
Ik kan me nu echt gaan inzetten om je van dienst te zijn met een breed scala aan services. De vernieuwde website geeft een overzicht waar Gitaar in Tune voor staat en hoe ik je in de toekomst van dienst zal zijn.         

Ik zie uit naar je aanvragen en zal me inzetten om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.                      
13/11/2016 - Gitaar in Tune neemt deel aan de RoHa gitarenbeurs Wijk aan Zee
Op 13 november vond de eerste editie van de RoHa gitarenbeurs in wijk aan Zee plaats. Een gezellige beurs waar volop gitaarplezier te beleven viel. Op de stand van gitaar in Tune konden gitaristen kennis maken met de diensten van Gitaar in Tune en op een aantal gemodificeerde Brian May gitaren de Brian May sound uitgebreid testen.
Een impressie van de druk bezochte beurs
 
18/09/2017 - Dallas Range Master Treble booster nu leverbaar
Zoek je een goede treble booster? Gitaar en Tune bouwt nu ook kopieen van de Dallas Rangemaster Treble Booster. Er zijn twee uitvoeringen leverbaar, batterij gevoed of een uitvoering met adapter aansluiting en LED. Specials op verzoek zijn ook mogelijk zoals bijvoorbeeld een draagband treble booster uitvoering.
 
30/01/2018 - Onderdelen voor upgrade van je Brian May Signature of Burns Red Special
Bij Gitaar in Tune kan je nu ook terecht voor een complete set aan onderdelen voor upgrade van je Red Special.  Zo kan je de Red Special geheel naar eigen wens upgraden. Veel van de onderdelen kan je eenvoudig zelf monteren, maar ik kan ze ook voor je op de gitaar aanbrengen.
 
06/02/2018 - Gitaar in Tune is nu ook bereikbaar via Whattsapp
Wil je op een gemakkelijke manier contact zoeken of foto's, video's en MP3 bestanden doorsturen, dan kan je voortaan ook eenvoudig een app sturen naar 06 230 26 772.
20/02/2018 - Introductie Dallas Range Master STRAP Treble booster
Een STRAP Treble booster die je aan je gitaar draagband kan monteren biedt grote voordelen. Gitaar en Tune heeft een zeer compacte en super lichte STRAP Dallas Rangemaster Treble Booster ontworpen die nu leverbaar is.